Fredag 120525

2012-05-25 21:58:35 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Days go by ..
hur mycket som helst hela tiden . Men med flytten flyter det väl på. Jörgen har kört bort det mesta till garaget, så det är rätt tomt här hemma. Så jag försöker vara ute så mycket som möjligt med barnen för här hemma finns det inte så mycket för dom att göra. Men nu är det inte många dagar innan vi kan börja få ordning på vårat hem igen :) Ska bli så underbart gott :) William längtar massvis och han tycker det känns som år och dar innan vi ska flytta! Haha.

I helgen finns de massa planer. Jörgen ska tapetsera om Williams rum i nuvarande lägenheten. Så de står tomt därinne nu, och båda barnen sover inne hos oss. Sen finns de ju en altan att bygga med. Får väl se vad han har tänkt sig imorn när han kommer hem från jobbet. Mitt jobb blir väl att roa barnen, får se vad vi hittar på imorgon :)

Idag efter att jag hämtat barnen på dagis gick vi hem till Sarah & Joakim :) Barnen badade i deras pool och vi tjötade :) Sen bjöd dom oss på grillat :) *nomnom* Jätte trevligt! Och barnen kommer så bra överens så det är skoj! :) När vi kom hem stendäckade båda två! :) Trötta efter en hel dag ute ♥
Jag sitter här och pluggar men ska nog börja avrunda och gå och lägga mig jag med.

 

Utslagna hjältar ♥ mitt allt !


Kommentarer
Postat av: Anonym

För att få timmar i kommunen ialffal är det ju bemanningen som du måste vara inskriven på.& Näl har anställningsstopp.

2012-05-26 @ 08:23:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback