Nu är det nära ♥

2012-05-29 10:00:19 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Precis hemkommen från dagis och lite husesyn ;)
Nu är målarna klara i huset, hela huset är så ljust och frächt och jag bara älskar det! Precis i min smak, ska visa er bilder när jag fått med mig kameran bort och fotat och målarna har fått bort sina saker. Dom har fortfarande lite stuffs kvar. Men dom skulle tömma det idag, så nu har vi fått tillgång till huset. Ska bara hämta resterande nycklar och sen flyttar vi in. Förhoppningsvis imorgon. Utemöbler har vi också fått tag i. Jörgen åkte til Habo igårkväll efter jobbet och köpte en jätte fin möbelgrupp :) Han kan allt om han vill ♥ Min fina älskade!

Annars idag står de plugg på schemat, så jag har tid att ägna lite tid åt flytten och inte med näsan ner i boken resten av veckan. Så jag försöker hinna med så mycket som möjligt just nu. Men de går nog fint :) Har till på söndag på mig innan arbetet ska vara inne, men då bor jag ju i ett flyttkaos och i helgen vill jag ju ägna mig åt att få ordning i huset med två huliganer springande runt benen, samt att vi ska hinna städa denna lägenheten eftersom nycklarna ska vara inne på fredag. Ja, som ni fattar så finns det att göra.

Så är jag inte så aktiv här så vet ni ju varför :) ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Eftersom den 1 juni är på lördag då tror jag att nycklarna ska vara inne på måndag den 3:e juni kl 12. Men kolla med bostadsbolaget

2012-05-29 @ 13:28:01
Postat av: angelica

sv. hahah ja men de är la så ;D

2012-05-31 @ 05:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback