Svar till anonym

2012-05-15 07:53:10 Marie svarar
» Kommentarer(2) «


Anonym: Låter precis som mina problem, har crohns. fast jag har väldigt mkt smärta.
Lr dom kanske har kollat tarmsjukdomar?

Svar: Vi har bara gjort gastroskopi för att kolla om han hade gluten. Då kollar dom bara i tolvfingertarmen och kollar slemhinnorna i den. Man kollade även magsäcken men hittade inget konstigt. Crohns sitter väl i tjocktarmen om jag inte minns fel?

Kommentarer
Postat av: Linda

Det påminner även lite om mina bekymmer med magen. Jag har kraftig ibs , det finns mycket att läsa om ibs på nätet och om man utesluter gluten och laktos så kan de göra jättestor skillnad! Även fiber reagerar jag på :) ibs syns inte på tester utan när man gjort alla tester som går utan resultat så får man diagnosen ibs och då finns det lite hjälp att få , men mestadels får man ändra sin kost och äta lite och ofta. Tarmarna är överaktiva vilket framkallar kramper , dålig närings upptagning och diarrér.

2012-05-15 @ 08:23:34
URL: http://Http://melly.blogg.se
Postat av: Anonym

Aha, okej :/ Ne den kan allt vara i hela mag-tarmkanalen både tunntarm och tjocktarm. "Symtomen kan vara magont och diarré, men även ledbesvär och hudförändringar." Jag har problem med näringsupptag och diarrér samt smärtor och kramper i magen. Jag har allt de där utom hudförändringar. Jag brukar även få springa på toa så fort jag ätit nått. Hoppas ni får reda på nått snart, måste va frustrerande utan att veta.

2012-05-15 @ 09:51:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback