Trettonde Maj

2012-05-13 09:30:58 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Good Morning! :)
Hade egentligen inte ens tänkt att uppdatera bloggen under helgen, men nu blev de så ändå ! :) Jaja.. Iaf, igår så va William och Jörgen i huset och grejjade hela dagen. Jag och Linus tog en promenad till Överby för att titta efter present till Nicolina ♥ Blev även en fika med Elina och hennes mami :) Jätte trevligt, kaffe och en massa massa tjöööt :) Just the way I like it.

Innan vi åkte hem gick vi in på Maxi och handlade lite, Linus va på topphumör hela dagen! Tills vi kom ner till stan och skulle vänta på nästa buss då säger han "mamma aaaj, ha bajsa bajsa" Stackarn, hade ju såklart bajsat. Jörgen kom och hämtade oss för att Linus skulle slippa sitta i skiten, fanns tyvärr ingen stans att byta på honom. Sen hade det inte hjälpt så mkt även om det fanns, för att det hade runnit halvvägs upp på ryggen på honom, och han hade bajsat igenom två lager kläder =(

Idag ska vi på barnkalas X2, först hos Nicolina :) Sen ska William till Harry på kalas en sväng :) Just nu håller jag på och tvättar och sen ska vi åka iväg och kolla på trall till uteplatsen :)

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

vilka härliga bilder! bilderna på blommorna va verkligen super fina

2012-05-14 @ 12:28:46
URL: http://www.melissasprinsar.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback