Intervju

2012-11-22 09:42:03 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon världen :) Idag klev vi upp tidigt, strax efter 6 kom Linus inknallandes och William kom strax därefter. Men lika bra eftersom rörmokaren skulle komma. Jörgen begav sig ut på en morgonpromenix och jag gav barnen frukost. Linus är så himla rolig, för han vill fortfarande äta välling på morgonen, men han vill ha "vanlig" frukost också. Så direkt efter vällingen ska han ha kräm/yoghurt och smörgås ^^ Aptiten är det ju verkligen inte fel på . HAha, båda pojkarna är matvrak och hur det ska bli när dom är tonåringar det vill jag inte veta :P 
 
Hade som sagt rörmokaren här imorse som bytte toaletten där nere, gött att slippa avlopps stanken. Och en ny toalett är ju aldrig fel. Snart har dom fått byta ut allt i det här huset. Haha. men men, så är det när sakerna är gamla ;) Får väl se när nästa grej pajjar :P Men förhoppningsvis vill skiten hålla nu. Haha! 
 
Idag ska jag på anställningsintervju på Bemmaningsenheten. Dom ringde mig igår och frågade om jag kunde komma in idag. Och givetvis kunde jag det. Spännande detta! Hoppas på att kunna få lite timmar iaf så man får in en fot och lite arbetslivserfarenhet. Ja vi får väl se hur det går. 
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Hur gick det med intervjun. Fick du något svar direkt, Eller ringer dom bara?

2012-11-24 @ 22:25:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback