Jul på Liseberg

2012-11-25 09:31:03 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Igår packade vi in hela familjen i bilen och åkte till Göteborg för Jul på Liseberg. Det startade i KAOS! Hade tagit med mig overall till Linus eftersom det va lite kyligt och vi skulle gå där i ett par timmar och han bara sitter i vagnen så blir de ju lite kallt. Han blev hysterisk och bara skrek, skrek, skrek hysteriskt! i 40  min höll han på så och vi höll på att sätta oss i bilen och åka hem. Men samtidigt ville vi ju inte förstöra för William som sett fram emot detta. Så efter en timmas gap och skrik så gick vi tillbaka till bilen och satte på han en jacka istället, så fick han väl frysa om benen. Fan att han ska vara så jävla enveten! Undra hur han ska fixa de när snön kommer (om den kommer) när han MÅSTE ha overall på sig.
 
Sen gick vi iaf och åt på Burger King :) Lillfisen va jätte hungrig efter sitt hysteriska utbrott. Och sen gick vi och kikade, smakade på massa olika fudgesorter, glögg och pepparkakor och bara myste! Jörgen och William spelade lite men vann inget tyvärr :/ Innan vi åkte hem köpte vi med oss lite glögg och lite annat smått och gott :) Så även om dagen startade som KAOS, så blev den bra tillslut :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

mysigt med jul på liseberg =)
vi brukar oxå åka dit varje år, funderar på å ta de tidigare i år för de är alltid så sjukt mkt folk i slutet när vi brukar åka

2012-11-25 @ 10:37:38
URL: http://www.melissasprinsar.com/
Postat av: Mimmi Fredriksson

Gud vad mysigt :) Tycker man alltid får (i alla fall lite) julkänsla när man är på Liseberg! :)

2012-11-25 @ 18:21:21
URL: http://mioee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback