Onsdag - 121121

2012-11-21 09:39:22 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Redan onsdag.. Och halva veckan har snart gått. Båda barnen är på dagis och leker av sig. Och idag ska William få besök av fröknarna från sin gamla förskola, det tycker han nog ska bli kul. Ja inte bara William då utan alla andra barn som gick på samma förskola :) Jag sitter här framför min dator i vanlig ordning, börjar bli en anings tråkigt nu, så jag läntar så efter julledigheten :) Ska bli underbart att få mysa med barnen varje dag.
 
Det är 4 veckor sen jag slutade röka. Det går jätte bra även om vågen visar på + ett par kilon =/ Men de är väl naturligt när man slutar tyvärr =/ Men bättre än att suga i sig gift känner jag. Även om jag inte alltid känner så när jag tittar mig i spegeln. men men.. Jag är ändå väldigt stolt över mig själv som lyckades sluta! =)
 
Annars rullar livet på som vanligt. Haft massa prov nu och har blivit godkänd på alla hittils :) Nu väntar bara Hälsopedagogiken på att bli färdig, men jag får plugga lite mer på den kursen innan jag gör de provet, men det ska nog gå bra det med :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback