Skottlossning

2012-11-19 14:14:50 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Så himla läskigt!
Det va skottlossning i vårat bostadsområde igårkväll, en man blev skjuten i benet. Bara 30m från vårat hus. Jörgen va uppe och skulle lägga Linus, sen kom han springandes nerför trappan och fråga mig om jag hörde, jag hade inte hört nåt jag va så himla inne i mitt spel som jag spelade, men han skulle gå ut och kolla va det va för han tyckte först de lät som om någon hade krockat, men sen visade det sig att det va en kille som hade blivit skjuten i benet/låret typ. Så står det på ttela iaf.
 
Riktigt läskigt när de är precis där man bor. Det får mig att börja undra vad mänskligheten är påväg? När man bara kan komma och skjuta en bara sådär, nä riktigt obehagligt. Somnade nog inte förän kl va närmare 03. =/ Och nu har jag vart i skolan hela dagen. Haft obligatorisk träff i VO2 och skrivit prov i Etik & människans livsvillkor. Nu är det bara provet i Hälsopedagogik kvar. Ska strax gå och hämta mina små troll och krama om dom extra hårt ♥
 

Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥ Tävling Pågår

fy va läskigt!!
du ja tänkte på en sak, vi kanske skulle kunna få till en träff lättare på en helg? eftersom barnen är på förskola osv i veckorna å du pluggar =)

2012-11-22 @ 10:33:19
URL: http://www.melissasprinsar.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback