Torsdag - 121108

2012-11-08 11:51:05 Dagboken
» Kommentarer(1) «


hallåhej ! =) Redan torsdag.. Vart fan tar veckorna vägen? Är det nån som kan berätta det för mig? Haha, jag hinner ju inte med. Allt går alldeles för fort =/ Buuhuu.. Barnen är på dagis och jag sitter och skriver på ett arbete om vård och omsorg i livets slutskede. Och sen måste jag plugga inför provet jag ska göra i vård och omsorg imorgon. Egentligen skulle jag inte gjort de förän den 26:e men då hade vi planerat att åka till Ullared. Så jag får göra det imorgon istället :)
 
Men det ska faktiskt bli skönt att få det gjort. Ett prov avbetat från listan. Och en sak mindre att oroa sig för . Så kanske borde sätta lite fart nu att bli klar med arbetet och sen plugga in hela kursen i huvudet igen xD Nää då, är nog inte så jobbigt. Minns det mesta faktiskt, men får nog ta och plugga in lagarna lite bättre iaf ;) Haha!
 
 
plugg

Kommentarer
Postat av: Carina

Du ska läsa böcker av Pär Kide, han har skrivit om vård i livets slutskede o även föreläst om det. Han är sjuksköterska o jobbar mycket med detta. En mycket duktig man som jag har jobbat med.

2012-11-08 @ 12:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback