Lördagkväll

2012-09-01 22:53:04 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God kväll bloggvärlden! :) Jag börjar faktiskt tappa inspirationen för just bloggen. Känner mig tom på ord och vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men de märker man även på responsen. Och även sen instagram kom så märker man att bloggintresset har svalnat en aning. Ibland kan jag fråga mig själv varför jag ens fortsätter att skriva. Men sen tittar man tillbaka på allt man skrivit under årens gång och då vill man fortsätta.. Just för att kunna blicka tillbaka.. men klart, responsen från er gör ju mycket att man vill fortsätta.. =)
 
Jörgen har ju mer eller mindre sovit hela dagen, så vi var borta hos Sara en sväng. Efter att gubben min vaknat så åkte vi ner och handlade. Letade efter fotbollskläder till William eftersom han ska på fotbolls kalas imorgon hos en dagiskompis. Men utan resultat, fanns nada! Men de ska nog lösa sig på ett eller annat sätt. Så present shopping stog på schemat med, plus lite helg handling i vanlig ordning. ;) haha.
 
Efter att jag lagt barnen fick jag filmbesök av Linda :) Jätte trevligt faktiskt. Slängde på Jack & Jill och fick mig ett och annat gott skratt, nu blir det snart nana sängen så man orkar upp imorn med huliganerna ! :D
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback