Söndag 120909

2012-09-09 22:51:11 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God kväll allesammans :) Nu är även denna helgen förbi, och en kort dagisvecka väntar oss. Barnen går bara mån-ons, eller ja Linus. Tors & Fre har hans dagis stängt, och Williams är stängt på fredag så då är båda barnen hemma, men jag ska väl lyckas få lite plugg gjort ändå. Är dessutom fotografering på dagis. Linus har på onsdag och William på torsdag, men på Linus dagis tar dom bara gruppbild vilket jag tycker är supertråkigt. Men läste nu på Williams förskolas blogg att man har möjlighet att komma och ta syskonporträtt på hans förskola, så det ska vi såklart göra ! =) Då får jag ju min porträttbild på Linus fast tillsammans med William :) ♥ UNDERBART!
 
I helgen har vi inte gjort så mkt. Jag har ju gått och blivit blondin igen, och jag känner verkligen att JAG är tillbaka igen! :) Men de skulle behövas en blekning till, men det fixar nog inte mitt hår just nu, så jag får låta det vila lite och köra med mycket inpackningar innan jag ger mig på en omgång till. Vore ju tråkigt om allt hår gick av och blev typ svinto. Nej så nu får jag lugna mig lite även om man väldigt gärna vill mer, mer, mer . =) Huvudsaken är väl att man ser hyfsat okej ut i skallen ^^
 
Annars har våran helg vart lugn :)
 


 
 
{ Linus passa på att hoppa i liggkorgen på Citycrossen, som ska upp på vinden och invänta att nån annan ska ta över den ;) }
 

 
{ han är allt bra tokig den där Linus }
 

 
{ the mama }
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du kan köpa en hårfärg som liksom färgar det blekta och neutraliserar det gula. Den fungerar verkligen och så slipper du bleka håret då det är en färgning :) Finns i vanliga mataffärer!

2012-09-10 @ 07:59:21
Postat av: marianne

Du passar bättre som brunett tycker jag.

2012-09-10 @ 19:33:31
Postat av: Jannika mamma till bönan och limpan

Nej jag ska inte sluta amma:) men när hon "kolikar" som vi så fint kallar det så vägrar hon tutta, kan gå hungrig i timmar! men flaskan tar hon då, så då ger vi hellre lite ersättning:)

2012-09-10 @ 20:30:17
URL: http://jannikassmulor.blogg.se/
Postat av: Madde

Vilken fin blogg du har!
Och bilken härlig bild på Linus när han sitter med nappflaskan :)
Ha en bra dag!

2012-09-14 @ 11:45:48
URL: http://cochise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback