Söndagsmys

2012-09-16 21:41:22 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God kväll =) Idag har det inte funnits någon tid till bloggen. Har vart fullt upp hela dagen. Vi klev upp ur den varma goa sängen strax innan 7 och fixade frukost till barnen innan vi myste ner oss i soffan :) Kollade på lite film innan det va dags att ta tag i hemmet. Tvätta i mängder, hade massa tvätt.. Inte bra att hamna efter på den fronten har jag märkt, haha! :) menmen. Nu är det gjort iaf.
 
Sen va det en tjej från Securitas Direct här :-) Och pratade hemlarm med oss, slutade med att vi beställde ett. Var inte alls dyrt och helt klart värt det. Så dom kommer och installerar det hos oss på tisdag! Larmet är även anpassat efter brand, och tar kort vid misstänkt brand så larmcentralen kan lokalisera branden, och samma vid inbrott då fångas tjuven på bild och polis tillkallas utan att vi egentligen behöver göra något. Blir nog super!
 
Sen har det bara vart mys resten av kvällen :) Och nu ligger barnen och sover för imorgon är det dagisdags! :) Och plugg står på schemat för min del .
 


 
{ vårat lilla matmonster }

Kommentarer
Postat av: Moa

Tack får hoppas det!

Kom securitas bara och knackade på?

2012-09-16 @ 21:43:50
URL: http://lillagroda.blogg.se
Postat av: Linda!

Vi har vart inne på att skaffa larm oxå. Men fick höra idag att man fick sånt installerat med allt gratis via hemförsäkringen så man bara betalar månadskostnaden. Så de får de bli här =)

2012-09-16 @ 22:56:58
URL: http://asomilinda.bloggplatsen.se
Postat av: Moa

Ja då får man verkligen passa på! Har ni hus?

2012-09-17 @ 07:24:25
URL: http://lillagroda.blogg.se
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

låter som ett jättebra alarm :)

2012-09-17 @ 08:02:50
URL: http://fashionstars.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback