Söndag 130421

2013-04-21 19:44:52 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så har den här söndagen snart passerat :) Och här har det grejjats och donats. Vi har gjort iordning i trädgården, gjort iordning för det fortsatta altanbygget. Mätt och grejjat då vi ska sätta upp staket och grind mellan garaget och huset, för att jag ska slippa jaga Linus hela sommaren :P Utan kunna sitta tjock på baksidan och njuta haha! Nu vill jag bara ha en grön gräsmatta också så man får lite feeling ;) Även börjat rensa i garaget en del, då det är vårstädning här snart och vi har en del skit att slänga :P haha!! 
 
Sen kom min mamma hit & min gudmor :) Bjöd på lite fika, sen härjade dom runt med barnen och jag passade på att vila lite medans tillfälle fanns :) Sen har det vart fullt ös hela eftermiddagen och barnen fick sig ett välbehövligt bad innan läggdags för herrejösses va sketna dom var ;) Men de är väl så det ska vara antar jag haha :) Nu är dom rena och goa iaf och William har redan gått upp och lagt sig, nu ska jag bara få den lille fisen att varva ner och somna han med. 
 
För nu är den här mamman slut som artist ;) Och behöver lite lugn och ro, imorn står det dagis på schemat och en himlans massa plugg för min del :P 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback