Fredag 131213

2013-12-13 12:43:06 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vill starta dagens blogginlägg med att gratta Jonnah & Joachim som fick sin älskade prins idag ♥ 

En liten liten plutt i v 31 ♥ Men de verkade som att han mådde bra och att allt gått fint :) En fin nyhet såhär på fredag den 13:e ;) Annars rullar det på. William har fortfarande ont i örat. Hoppas det släpper för han snart så han slipper den där jäkla värken. Läkaren skulle ringa idag för att kolla hur det va med han, men än har hon inte ringt, så får väl se om hon hör av sig eller inte. 
 
Igår va det Luciafirande för hela slanten. Min bror och hans sambo kom hit för att titta på pojkarna :) Med sig hade dom massa fina julklappar till barnen :) Och sen knallade vi bort för att först kika på Linus luciatåg, hans allra första faktiskt. Och han va så duktig. Efteråt ropade han "Mamma, jag klarade det, jag gjorde det" Så han va nog stolt haha.. Knallade sedan vidare till Williams skola, där dom hade ett jätte fint uppträdande och sen fikade vi lite efteråt :) För att sen gå hem och fixa middag till allihop innan bror & Sandra åkte hemåt . 
 
Och idag är alla barnen hemma och röjer xD Jag har försökt och plugga lite, och fick in ett arbete iaf :) Får nog sätta mig mer ikväll när alla sover, känns som att det är lugnast då och jag kan få mer gjort ;) HIhi. 
 
 

Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

fina pepparkaks gubbar du har =)

du har fått en blog award inne hos mig

2013-12-17 @ 08:59:59
URL: http://www.melissasprinsar.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback