Onsdag 131211

2013-12-11 14:51:43 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Redan i mitten på December :-) Och julen närmar sig med stormsteg! Barnen längtar nåt kopiöst och William håller räkningen stenhårt på hur många dagar det är kvar. Lite kul att se hur förväntansfulla dom är :) Annars har det inte hänt så jätte mkt här. I fredags fick jag en ny telefon, skönt att kunna vara lite tillgänglig igen =) 
Helgen hos oss va lugn, Jörgen jobbade och jag och barnen pysslade med lite annat =) 
 
Och nu har veckan rullat på och det är redan onsdag. Idag har William varit hemma från skolan då han vaknade inatt och va jätte ledsen och hade så ont i sitt öra så han kräktes. Så efter att Linus lämnats på dagis åkte vi till vårdcentralen, och det visade sig att han hade öroninflammation på ena örat, men eftersom det inte värkt hål så fick vi ingen antibiiotika. Sen tog vi oss en promenad till stan för att äta frukost :-) 
 
Imorgon är de luciafirande för båda barnen, ett ganska så stressigt moment, då det bara skiljer 30 min mellan dom olika firandena, så jag får väl springa emellan där ;P 
Och Rebekah bara växer och växer. Snart vuxit ur sina 62 kläder och börjar mer och mer gå mot 68 i kläder. Hon skiner upp som en sol varje gång man pratar med henne och ler verkligen med hela ansiktet. 
Nåt nytt hon även börjat med är att suga på tummen, det vill inte hennes mamma. Men vad ska man göra? Hade hellre sett att hon tog napp, men den är hon inte så värst intresserad av, tycker att tummen smakar mycket goare ;) Lilla tokfia! 
 
Dagen innan julafton är det dags för vaccination! =( Min lilla plutta!! ♥ 
 
 
Lite nytt i Bekkisens garderob :) 
 
 
William valde en ny tröja med =D 
 
 
Tummen är go ;) 
 
 
 
 
Mina goa pojkar ♥
 
 
Växt på bra ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

sötis <3

2013-12-12 @ 11:46:45
URL: http://www.melissasprinsar.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback