Tänder?

2013-12-19 19:18:40 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Tror min lilla donna håller på att få små bissingar! För jösses vad hon dregglar, de är som en kran ur munnen på henne, handen är i munnen konstant! Och allt hon kommer åt tuggar hon på. Idag har hon dessutom vart oerhört ledsen, gråtit och skrikit hela tiden, så jag smorde hennes tandkött med alvedon och då blev hon genast gladare, antar att det gjorde gott :-) Hoppas hon får sova inatt så de inte besvärar henne alldeles för mycket. 
 
Julen närmar sig med stormsteg, bara 4 dagar kvar nu! Har några få julklappar att köpa, och sen måste vi få handlat julmaten. Sen hoppas jag barnen blir väldigt nöjd med sina paket =) Jag är faktiskt iaf nöjd med inköpen =) Igår var jag på efterkontroll hos barnmorskan . Vikten stod på -17 kilo, bara 10 kvar då! =D Mitt hb hade ökat så in i bomben. Från att ligga på 70 när Rebekah låg i magen till nu då låg det på 146! Helt galet!! Dock ska jag tillbaka om två veckor för att sätta in en spiral. Fick inte det nu eftersom man måste vara 110% säker på att det inte finns någon chans till graviditet. 
 
William och Rebekah har precis somnat, Linus sitter uppe och kvällssuddar i vanlig ordning. Hoppas han ska somna om en stund iaf så jag kan få lite egen tid i soffan utan en klängande, tjatig 3-åring! ;) Haha! 
 
 
Ojojoj va hon utvecklats på 3 månader ♥
 
 
Tummen är go den ! =) 
 
 
Fyndade på Lindex webshop i veckan :) Bland annat dessa pyjamasar till Rebekah ! 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag fick sätta in min ändå trotts att vi råkat ha oskyddat sex 2 veckor innan.
Verkar vara olika över allt vad de går efter.

Hoppas det funkar för dig med spiral :)

2013-12-20 @ 08:41:29
URL: http://fifflas.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback