Lördag 130216

2013-02-16 09:55:13 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God morgon! Här var det uppstigning vid 07.30 :) Skönt att slippa gå upp supertidigt! Bara ner och fixa frukost till ongarna och en kopp te till mig själv för att vakna till. Så nu sitter jag här, William är uppe på sitt rum och leker, Linus sitter och spelar lite på surfplattan och Jörgen sover efter sitt nattpass. Men William låter som 10 elefanter på övervåningen. Vet inte vad han sysslar med egentligen.. ? 
 
Dessa barn kan verkligen inte leka lungt. Man hade önskat att dom kunde de när Jörgen jobbat natten. menmen, de kanske kommer en dag för det med. Oftast är det mest William som gapar och skriker och jag fattar inte varför han ska skrika så. Vi hör ju han ändå så de räcker och blir över. Får väl ta upp de med BVC när vi ska dit på 5,5 årskontroll på tisdag. 
 
Annars blir helgen lugn :) Vi har faktiskt inget planerat, mer än lite hemmafix typ. Har ett tvättberg att vika som jag inte orkat ta tag i veckan. Sen behövs det nog tvättas lite och dra ett varv med snabeldraken. 
Vad hittar ni på då? 
 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Tror det tillhör åldern som William håller på.
Tore är också väldigt högljud och man får ofta höja rösten till honom för att han ska lyssna på en. Han tror även att han kan bestämma över sin lillebror.

Men här är jag benhård vid det beteendet. Då får han inte titta på tv el sitta vid datorn. Leka med kompisar drar vi också in på.

Här blir det att åka och lämna in lotto och sedan köpa lördags godis. Passar på att tvätta och städa då jag varit super trött hela veckan.
Ikväll blir det middag hos mina föräldrar :)

2013-02-16 @ 10:40:52
URL: http://fifflas.blogg.se
Postat av: Anna

Här blev det familjemys!

2013-02-17 @ 08:15:47
URL: http://www.alinds.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback