Torsdag 130110

2013-01-10 18:37:00 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Märks att det är vardag igen.. För hela veckan har verkligen sprungit iväg. Och här sitter man nu denna torsdagkväll, vi har precis ätit "middag". Som fick bestå av mat från McDonalds idag :-P Hade verkligen ingen motivation att ställa mig och laga middag, så det fick bli skräpmat, tur att vi inte äter det så ofta så vi kunde unna oss lite =) Så nu sitter jag här proppmätt ;) hehe. 
 
Pluggat har jag gjort idag med. Blivit diplomerad i TUFF-utbildningen i Akutsjukvården! Så nu har jag fått ett fint diplom! Känns gott att vara igång, om tre veckor är det HLR kurs igen. Va väl ett år sen sist nu, men bra att friska upp minnet lite. Så det finns att göra i veckorna hehe ^^ Man slipper ju sitta rastlös iaf :-P 
 
Snö har vi fått igen också . Tack o lov inte så mycket, är rätt trött på den skiten nu om jag ska vara helt ärlig. Den får gärna komma till jul, men efter nyår kan den gärna försvinna så vi kan få vår och grönskande :) Har så mycket jag vill göra med uteplatsen & baksidan sen när våren kommer så jag är trött på vinter nu =) Hehe! Nu blir det lite mys i soffan innan barnen ska lägga sig :-)
 
 
*stolt systeryster* 

Kommentarer
Postat av: Moa

Man måste få unna sig lite ibland! =)
Förra året har det tyvärr blivit mycket skräpmat, men det tar vi igen med detta året! ;)

2013-01-10 @ 20:18:06
URL: http://lillagroda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback