Måndag 130506

2013-05-06 20:38:19 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Måndag, måndag, måndag.. Och början på Maj är vi också. Kort vecka för barnen på dagis med, bara till onsdag sen är de röd dag och klämdag för mina kids. Men det ska bli gott det med :) Skönt med lite extra ledighet tillsammans :) Annars är veckan rätt lugn, har inga större planer faktiskt :) 
 
Helgen har inte bestått av många knop. På lördagen hade vi Jörgens föräldrar här och hans småsyskon, vi grillade och hade det trevligt. Barnen tyckte det va väldigt skoj att dom var här och hälsade på dom. Och på söndagen var barnen där ett par timmar och vi tog de mest lugnt, Jörgen tvättade bilen och jag vilade lite. Satt upp staket mellan huset och garaget har vi också äntligen gjort :) Så den lille rymlingen kanske stannar på baksidan om man sitter där :P Måste bara få tag i ett bra lås som han inte behärskar ;) Just nu är de bara ett provisoriskt som han kan öppna hur lätt som helst :P Hahha.. 
 
Barnen sover nu så jag ska passa på att slappa lite i soffan resten av kvällen för nu dödar min rygg mig, har väl hållt igång alldeles för mycket idag. Undra om jag kan lura mig till lite massage ikväll av gubben? :) 
 
 
the mami 
 
 
magen växer så de står härliga till =) 
 
 
Lilla älgfamiljen va på besök =)
 
 
Staaaaaaket =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback