2 veckor ♥

2013-10-07 21:07:01 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag är de två veckor sen Rebekah föddes ♥ 

Och för Jörgen innebar det att gå tillbaka till jobbet, för nu var pappaledigheten över. Jag kan inte fatta att hon redan är två veckor gammal?! Vart tog dom veckorna vägen? Men vi har överlevt våran första dag utan pappsen, vi mjukstartar ju ändå eftersom Jörgen jobbar dagtid denna veckan så de känns skönt. William har vart i skolan och Linus har vart ledig från dagis idag. Så det har vart en rätt lugn dag, passat på och tvätta en jäkla massa. För med tre barn blir det en hel del tvätt vill jag lova =P Haha . 
 
Efter att vi hämtat William så kikade vi lite på film innan de va dags att börja med maten och i samma veva kom de en kompis till William hit :) Så det var high life om man säger så xD Haha!! Nu sitter vi här och kikar på 112 på liv och död. Rebekah ligger i babysittern o sprattlar o kollar på nalle björnen som hänger över, Linus rullar runt på golvet och gör inte så mkt väsen av sig ;) William har gått upp o lagt sig. 
 
Imorn kommer BVC på hembesök, ska bli spännande o se va hon gått upp nu när vi inte vägt henne sen vi åkte hem från barnkliniken förra veckan. Sen har jag även tid hos frisören imorn :-) Ska bli gött att klippa ur håret lite. 
 
 
Mina hjärtan ♥
 
 
Älskade Linus
 
 
 
Lillan har matkoma
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback