Rebekah 1 månad ♥

2013-10-23 20:17:26 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Så har jag redan varit 3-barnsmamma i en månad ♥ 
Den bästa månaden i mitt liv, så underbart med dessa 3 underbara barn i mitt liv. Dom är så goa på alla sätt o vis och mindre goa på andra sätt o vis ;P Haha.. William är jätte go med sin lillasyster, sitter gärna och pratar med henne och gillar inte när hon är ledsen o skriker. Sen har han fått ett HEMSKT humör, riktigt uppkäftig och tyken , vissa dagar vill jag bara slå huvudet i väggen.. Medans andra dagar är bättre och han är sådär go som bara han kan vara. Inte lätt med detta humör, men mitt humör är inte så himla roligt alla gånger heller.. :P haha. 
 
Linus är inte så intresserad av henne än så länge mer än att han vill veta vart hon är och vad hon gör. Men han är inte på o pillar på henne. Hon ska bara finnas där så är han nöjd :) Imorse när jag duschade kom han och gav mig en utskällning just för att jag duschade, för mina bröst blev blöta.. Frågade mig då om jag tyckte om att äta blöt mat, nä det gör jag inte svarade jag, och det tyckte inte han att rebekah gjorde heller, för nu blev ju hennes mat blöt ^^ tokpelle! 
 
Innan minimannen skulle till dagis idag hade vi en tid hos tandläkaren som kikade på hans små tänder och tyckte dom var superfina, fick massa beröm för att han inte använt napp för han hade ett perfekt bett =) Nu väntar jag bara på att min man ska komma hem från jobbet och att Grey's Anatomy ska börja :) 
 
 
1 månad ♥
 
 
Lillan fick 1-månadspresent av "moster" Sara ♥ 
 
 
Nu ska namnet skickas in! =)
 
 
Jag lägger henne INTE så! ;) 
 
 
 
Tränar nacken framför brasan =)

Kommentarer
Postat av: Angelica

Vet en kille till här hemma som är tykig och har ett hemskt humör. Tyvärr smittar det av sig på lillebrossan så vissa dagar har jag lust att ta semester från att vara mamma ;)

Svar: samma här.. gud va dom hållt på idag =(
Marie

2013-10-24 @ 09:11:51
URL: http://fifflas.blogg.se
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

synd att ja inte har körkort :( vi har ju pratat gör länge om att vi ska ses men blir ju aldrig av :(

2013-10-26 @ 11:46:30
URL: http://www.melissasprinsar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback