Äntligen friska!

2014-01-17 19:20:48 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Här har det vart dålig aktivitet! Jag skyller på att vi haft magsjuka här hemma eller vad de nu var. Jörgen kräktes i söndags och i tisdags kräktes William. Fast tror mer på att William kräktes för att han åt snö i skolan. Men sen vet man ju aldrig så det är bättre att ta det säkra före de osäkra så vi har hållt oss isolerade, men nu har äntligen dessa 48h gått och vi är friska =) Super skönt att kunna återgå till det normala igen :-) 
 
Jörgen är ledig i helgen så vi ska passa på att mysa. Och idag är det dessutom pappsens födelsedag så nu ska vi ha fredagsmys här hemma med allt vad det innebär. Ska sätta oss och kika på Star Wars och ha det mysigt . I veckan som kommer är de fullt upp. Ska till BVC på 4-månaders  kontroll, prästen kommer hem till oss för dopsamtal, sen ska de planeras inför dopet på söndag nästa helg. 
 
Så har ni tips på rosa kakor ? Släng hit dom. Dopet ska ju såklart gå i rosa ! =D Hihi. Så jag behöver massor med tips och ideer :) Nej, nu ska jag fixa iordning pojkarna för kvällen och rebekah ska få hoppa i sin pyjamas :) 
 
 
Jag och miniterror 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback