Back to basics!

2014-01-06 21:16:14 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så va det slut på ledigheten för den här gången :) Imorn är det tillbaka till vardagen igen, och ja det ska bli skönt att få komma tillbaka till rutinerna igen, dom blir ju lätt rubbade när man är långledig. Men nu så :) Idag har dagen spenderats hemma, har grejjat och donat, tvättat.. Den ständiga sysslan här hemma, har fått en liten kräkdam sen jag slutade amma, så det blir ett par ombyten om dagen. Får nog införskaffa oss lite mer spylappar om hon ska fortsätta så ;P Haha! Men tack o lov så kaskadkräks hon inte som William gjorde så länge han fick ersättning. 
 
Nu jobbar Jörgen natten hela veckan, så de blir mycket ensamt för min del. Men ibland kan det va gött det med =) Så man hinner sakna varandra lite :) i lördags hade vi lite egentid tillsammans, var ute på reasturang och åt middag. En jätte smarrig plankstek, åh va gött det satt i magen vill jag lova. Sen avslutade vi kvällen hemma i soffan framför en rolig film o lite godis =D 
 
Imorn ska jag och lillskruttan åka till BVC för en viktkontroll. Hoppas verkligen hon lagt på sig nu, så jag kan släppa det och se att hon växer som hon ska :) Ett annat + i kanten är också att vi får tillbaka våran gamla BVC sköterska igen, gillade verkligen inte den vi haft nu, hon verkade så ointresserad i sitt yrke och inte alls kunnig inom barn. Vilket jag som förälder tycker att hon ska vara. Nej, så det ska bli skönt med en som har erfarenhet utav sitt  yrke och vet vad hon sysslar med :-) 
 
 
Här snurras det för fullt nu =) 
 
Den goa planksteken =)
 
 
Det har hänt en hel del på 3,5 månad ♥
 
 
Sitter fint i soffan, en liten stund innan hon tippar ;P hehe 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback