Dop för Rebekah ♥

2014-01-27 19:06:38 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Long time a go :) Här har det vart tyst vill jag lova ;)
Men det har varit fullt upp. Vi har vart på BVC för 4-månaders kontroll och denna gången stannade vågen på 6220 gram & 65,5 cm ! Lång tjej! Nu ligger hon på medelkurvan på vikten och en kurva över på längden . Så hon växer på bra, har även börjat lite smått med smakisar. Gröt är väl de hon tycker om bäst hittils. Lite potatis har hon också smakat på, men de va inte lika gott ;P Hehe. Men får hoppas hon blir ett matvrak precis som sina bröder :-) 
 
Igår hade vi dop för Rebekah =) Vilket gick jätte bra, hon somnade i kyrkan men vaknade till när Prästen tog henne och hällde vatten på hennes huvud. Men inga tårar alls :) Hon fick jätte fina doppresenter, gåstol, pengar, ett jätte fint halsband, ramar, bestick, en bukowskikanin med hennes namn broderat i örat =) Vi är jätte tacksamma för alla som ville komma och fira våran dotters dopdag! 
 
Idag var det bara att rusa åter till vardagen igen. Jörgen jobbar natt hela veckan, så nu är man helt solo då. Men de får gå denna gången med. Rebekah har ganska nyss somnat och pojkarna spelar lite. Men ska snart fixa kvällsmat till dom med så dom också får gå upp och sova. Linus har dessutom slutat med blöja på natten och det har gått jätte bra :-) Han är så duktig! Håller sig hela natten, har vart nån enstaka olycka när han inte lyckats hålla sig och inte förstått att han behöver gå upp och kissa, men är jätte stolt över honom.. =) 
 
Men nu ska de bli skönt att lägga barnen, för de blir så jäkla intensivt på eftermiddagarna. Ja, det är inte alltid en dans på röda rosor med 3 barn ska ni veta, och den som säger nåt annat den ljuger. Linus är inne i sin värsta trots just nu. Fyfan, för det humöret på den lille killen, de är inte att leka med. Vi får verkligen igen nu för att vi "daltade" men han när han var liten. William är så jäkla uppkäftig och tyken. En försmak på tonåren kanske? Nä ibland vill man verkligen säga upp sig som förälder och undrar vad man gör för fel? Rebekah testar ju inte så mkt utan är mest snäll =P Rullar runt som en galning xD 
 
Ja, det va lite från oss! ♥ 
 
 
Samma body =D (Linus 8,5 mån & Rebekah 4 månader)
 
 
Dukat för dop
 
 
Fixade lite naglar till dopet 
 
 
Jag innan dopet
 
 
Rebekah med morbror & nu även fadder 
 
Fina doppresenter! Tack =)
 
 

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Här är det mest dottern som trotsar och alltid gjort. Pojkarna är mer lika varandra (trots att de inte är helsyskon) De kan oxå bli arga och inte vilja göra vissa saker men det går över fort. Dottern kan man inte "lura" och avleda... Kram

2014-01-28 @ 19:48:35
URL: http://www.rebeccapettersson81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback