Välkommen 2014!

2014-01-02 21:08:33 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så va det nya året här =) Ett år jag hoppas ska bli fyllt av fantastiska upplevelser =) 

Nyåret firade vi tillsammans med min bror och hans sambo hemma hos dom i Landvetter. Jag och alla barn åkte dit, medans Jörgen jobbade. Dom bjöd oss på trerätters. först var det toast med någon röra på, till varmrätt blev det ångrökt lax med potatisgratäng och till efterätt blev det Panacotta :-) Super gott!! Sen härjade barnen runt som bara den, var ute och sköt lite raketer vid 22, för William va väldigt trött. Linus hade sovit i bilen dit, så hos han fanns det inte en gnutta trötthet. William checkade ut vid halv 11. Rebekah hade redan gjort natten vid 19! :P Haha. 
 
Linus höll sig vaken hela kvällen, han satt med och skålade med bubbel vid tolvslaget sen gick han och jag upp och la oss. Och vaknade inte förän vid 9. Då gick dom in och väckte sin morbror :-) Hasse tog med sig barnen på en tur för att hälsa på hos ambulanserna, vilket Linus älskade såklart =D Helt klart det bästa med morbrors yrke :) Sen kom pappsen och hämtade oss och det var dags att säga hejdå för den här gången! Men vi ses ju snart igen.
 
Har även fått ta det tråkiga beslutet om att sluta amma =/ Sist hade ju inte Rebekah gått upp alls i vikt. Och mjölken min var väl antagligen inte i det tjockaste laget. Så jag började ge henne ca 1-2 flaskor ersättning om dagen. Vilket resulterade i att hon hellre tog flaskan än bröstet, la jag till henne så blev hon bara arg och frustrerad. Jätte tråkigt för det är verkligen så mysigt att amma. MEN, hon ska ju gå upp i vikt också så hon växer, det är ju det viktigaste och det hoppas jag att hon gör nu när hon bara får ersättning. Jag är iaf glad att jag lyckades att amma henne i 3,5 månad . Alltid nåt :) Tur det är mysigt att flaskmata med ;) ♥ 
 
 
 
Nyårsfin tjej =) 
 
 
Varmrätten på nyår
 
 
Skålar in de nya året 
 
 
Gladfis!
 
 
Matar lillasyster ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback